Ucap maaf memang senang dik

Ucap maaf memang senang dik.
Seller bukan sesuka nak meroyan kat fb kalau ko nak tau.
Dia pun manusia jugak.
U know manusia?
Dia bukan kutu beras.
Masa nak beriya iya giler!! Dah tak jadi kau diammmmmmm je. Dari pagi aku tunggu. Malas nak kacau takut ganggu kerja kau. Dah petang ni tak boleh jadi..tak ada apa berita..bila aku tanya baru kau cakap tak jadi. “Tak sempat” alasannya…
Agaknya kalau aku diam kau pun diam sampai ke sudah.
Bagitau dari awal aku boleh tolak kat orang lain yang nak dari tadi.
Memang tak mintak duit dulu sebab tengok pada kesungguhan kau semalam nak pickup harini dan kau pun 1 of my kawan baik punya kawan.
Tak ada empathy.
Tak ada tanggungjawab.
Tak tepati janji .
Arghhhhh….dahlah.
Rezeki lain ada insha Allah.
Siapa nak 1 kotak delima Wonderful Egypt.
#Seriously
#HilangMood


Facebook: https://www.facebook.com/sharul.fazlina

3 Replies to “Ucap maaf memang senang dik”

  1. sama kes meroyan kita ni mami. kita punyalah book packet yg dia nak tu, booking dari bulan lepas, siap cakap, nanti dia pick up sendiri. Pas tu, ditinggal bluetick je..kuang ajo!!

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *