Dekah Mami semalam

Dekah Mami semalam.
Tengah dinner 7 orang bersila kat rumah..
Bercerita dengan Papa ..
Mami: Pa.. start minggu depan kita busy Pa..Papa tak boleh ot tau weekend..anak4 ada konsert ngan Hari Anugerah.
Papa: bereh boh
Mama: Mama pun! Ada toncet (konsert)
Mami: dekah dekah dekah
Mama: Mama jadi potok….Mey!!(pokok)
Mami: dekah dekah dekah kali ni lagi kuat
Anak5 ngan Papa dah tengok Mami
Mami: Mana ada pokok bulat macam ni..
Kami & Mama: dekah dekah dekah
Mama: Mama tena uwat cam ni Mey..
Dia pun goyang2 kan badan dengan tangan dia macam Usop Wilcha kunun pokok kena tiup angin
Mami: dekah dekah dekah kali ni memang tak tahan dah
Memang kelakar giler kalau korang tengok
Sambil type ni pun Mami dah dekah sorang-sorang.
Ko bayangkan Mama pakai kostum pokok yang nampak muka je tu.
Sian anak aku.


Facebook: https://www.facebook.com/sharul.fazlina

15 Replies to “Dekah Mami semalam”

  1. Fatiha Mizain tu malam tadi…balik sekolah tadi dia cakap kena jadi haiwan pulak..sebab pokok cikgu bagi kat orang kurus. Hahahaha..dekah lagi Mami.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *