Mohon laporkan ke polisi dan TNI dan Presiden untuk dalam waktu 1x 24 jam segera tangkap Munarman Video menit ke 3 8 mengajak disintegrasi dan makar menit 8 00 8

Mohon laporkan ke polisi dan TNI dan Presiden untuk dalam waktu 1x 24 jam segera tangkap Munarman Video menit ke 3 – 8 mengajak disintegrasi dan makar, menit 8.00-8.10 menghina Panglima TNI dan semua pejabat negara. Pada menit 8.25-9.00 menghina presiden dengan mengatakan nama salah satu binatang. menit 9.45-10.06. mencuci otak ala terorrist untuk membunuh dan rela mati syahid untuk lawan pemerintah. https://www.youtube.com/watch?v=iPI-svGfdTw tolong disampaikan keseluruh masyarkat Indonesia.

Integrated Marketing tu bendalah apa?, Aritu up status pasal Integrated Marketing, ramai pulak tanya apa benda tu? Cemana nak buat tu?, Basically…

Integrated Marketing tu bendalah apa?
Aritu up status pasal Integrated Marketing, ramai pulak tanya apa benda tu? Cemana nak buat tu?
Basically konsep dia jual satu produk kat semua channel marketing yang ada. FB wall, FB group, FB Ads, FB messenger, Instagram, Email, SMS blast, Whatsapp, Telegram dan segala mak nenek yang ada.
Cemana nak buat?
Tu kena pergi belajar kat sifu-sifu IM kat Malaysia ni. Saya tak buat kelas melainkan untuk team saya sendiri je.
Haa, semput kan dengar?
Tu baru satu produk. Cuba jual beberapa produk kat semua channel yang ada tu.
Gerenti kau tak sempat nak up status macam ni..⤵️
Salam, tak jawab dosa.
Jawab dalam hati tak kira.
?

Bisnes nak bagi untung besar, generally dia kena ada benda ni

Bisnes nak bagi untung besar, generally dia kena ada benda ni.
1. Produk tu sendiri mesti dah bagus. Tak payah ajaib atau rare sangat pun takpe, asalkan orang perlu. Takde overclaim atau guna bahan terlarang.
2. Dia kena reach seberapa ramai customer. Maksudnya, rangkaian tu kena besar. Nak pakai stokis ejen ke, letak kat kedai ke, guna sales staff ke tak kisah. Janji dia meluas.
Ramai je yang pandai buat produk bagus-bagus ni. Kek sedap la, produk berkesan la.
Cuma bila takleh spread the product widely, tu yang boleh kalah dengan produk yang biasa-biasa je tapi marketing power.
Begitulah ye kekawan sekalian.

First time masuk majalah 4 tahun lepas

First time masuk majalah 4 tahun lepas. Masa tu kembang pungkoq laaa..?
Sebenarnya tak bajet pun boleh buat sale banyak macam tu. Kira banyaklah tu 135k dalam 4 bulan untuk newbie macam saya.
Time tu baru kenal apa tu FB Ads. Baru nak berani buat iklan berbayar. Free Cost Marketing tak pernah dengar.
Follower takde. Saya add friend pun orang tu PM balik. Awak sape? Saya kenal awak ke?
Post saya average 10-15 like je. Biasanya kurang dari 10. Tu pun like sendiri.
Takde ejen masa tu. Banyak jual sendiri je guna ads. Buat bisnes dengan kekawan terdekat je time tu. Sebab depa percaya. Yang tak percaya tu ramai. Takpe kau buat dulu, nanti berjaya aku follow.
Beratur sikit punya panjang kat poslaju. Nak pos seketul parcel je pun. Tu pun semangat nak upload kat FB. Bukan nak menunjuk, tapi nak bagi semangat kat diri sendiri.
Untung bersih takde simpan pun. Perabes bayar hutang puluh-puluh ribu.
Yes, semua ni dalam 4 bulan sahaja.
Kalau saya boleh, kenapa tidak anda?

Kata Tn

Kata Tn.Guruku…
Selagi ada ibu dan ayah berbaktilah pada mereka..bila mereka sudah pergi mendahului kita hanya dapat berdoa yang baik-baik buat mereka…
#pbdkyslKata Tn.Guruku…
Selagi ada ibu dan ayah berbaktilah pada mereka..bila mereka sudah pergi mendahului kita hanya dapat berdoa yang baik-baik buat mereka…
#pbdkysl

Pesan alhabib taufiq bin abdul qadir assegaf

Pesan alhabib taufiq bin abdul qadir assegaf
Jika ditengah jalan anda melihat nama ALLAH,ambil,angkat cium dan muliakan
Jika anda ditengah jalan melihat nama MUHAMMAD ambil dan muliakan
Bukan kalimat TAUHID itu dibakar !!!
Sekarang bagaimana jika pembakaran itu dilakukan oleh orang-orang kafir karena ikut2an anda ???
Bagaimana jika pembakaran itu dilakukan oleh PKI karena ikut2an anda???
Gunakan akalmu bukan ototmu (nafsu)