Korang jangan kecam tau kalau Eina takleh nak move on lagi share pasal MenHan ni

Korang jangan kecam tau kalau Eina takleh nak move on lagi share pasal MenHan ni.
Al maklumlahhh YB kann menteri untuk askar. Akak lakk askar pencen tu yang terlebih sayang kat YB humble ni.
Tadaaaa, Eina share lagi story semalam. Seronok lak tengok picture PM kita pergi bukak pose umah MenHan.
Fuhhh bayangkan tengok picture pon Eina dah tacing tau. Kalau Eina ada di tempat kejadiann mau jadi pelakon air mata jerr. Asekkk tacinggggg manjang noks!
Ko dah kenapa Eina? Lempangg kang!
?
#KaptenPink


Facebook: https://www.facebook.com/debek

74 Replies to “Korang jangan kecam tau kalau Eina takleh nak move on lagi share pasal MenHan ni”

  1. Perghh ko hado?? Ruma dia kecik je.. Hrap2 artis2 malaysia bole cth menhan kt ni.. Jgn nak begayo je lebi, siap nk kecualikn cukai segala je..

  2. Mazlina Muda tu la.. Tp klu kita kawad depan dia, belum tentu serius na.. Aku rasa kalau aku jd kawalan kehormat maw gelak je dlm barisan.. Aiyooo.. ??

  3. Kat indonesia sllu ada shortform. Menlu= menteri luarkorut=Korea utaraKorsel=korea selatanWartel=warung telefonHihihi

  4. Kelakar bab Baling mic tu. Tergelak tgk.masa dia check perbarisan tu agaknya apa perasaan askar tu ye. Mesti tahan nak gelak. Apepun YB ni memang sempoi simple jek. Moga terus begini sikapnya.

  5. Alhamdulillah. Smoga terus istiqomah. Ni lah pmimpin yg berjiwa rakyat. Tau cmana susahnya rakyat ni. Buktinya kuali saya dan dia sama hitam hahahahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *