Beg Galas Viral QUECHUA Bercetak Bukan Item baru di Gift Idea Solutions tapi gara2 viral kite pun kena tempiasnye Beg Bercetak nama Pertubuhan pun terhasil ikut permintaan pelanggan

Beg Galas Viral QUECHUA Bercetak
Bukan Item baru di Gift Idea Solutions tapi gara2 viral kite pun kena tempiasnye.. Beg Bercetak nama Pertubuhan pun terhasil ikut permintaan pelanggan..
Wah.. hebat.. sehabis baik kami pasti berusaha memenuhi permintaan pelanggan. Apa je tlintas, tanya je dulu, mana tahu kami boleh bantu.. Kami pun tak terfikir nak buat Beg Bercetak ni.. ? Curlassss korang.
Anda mencari Beg Galas Tahan Lasak? Untuk Anak2, Naik Motosikal @ Jalan2? Boleh dapatkan Beg Galas Viral QUECHUA yang Original pelbagai warna dengan harga mampu milik.
=======================
BEG GALAS VIRAL QUECHUA
=======================
– 10 Liter
– 1 poket besar 1 poket kecil
– Tahan lasak
– Kalis air
– Warna menarik
– Stylo
===========================
Nak Beli Beg Galas Viral Quechua?
===========================
Sila Tekan Link ni ⬇️⬇️
http://www.wasap.my/60163239687
==================================
Nak Beli Beg Galas Viral Quechua Bercetak?
==================================
Sila Tekan Link ni ⬇️⬇️
http://www.wasap.my/60163239687
ATAU
tinggalkan nombor telefon anda di ruangan komen dan kami akan hubungi anda segera.
Stok bagi setiap warna terhad, jadi pastikan anda dapat memiliki Beg Galas viral dengan warna yang anda Suka.
#hadiah #cenderahati #cenderamata #cetak #murah #gift #giftidea #giftideasolutions #personalizedgift #giftprinting

Assalamualaikum selamat pagi Good morning dear friends Linda nak syorkan pada korang yang punyai bibir kusam korang boleh nampak lebih ceria dan menarik dengan Lipmatte Imanni Skinz

Assalamualaikum selamat pagi.
Good morning dear friends.
Linda nak syorkan pada korang yang punyai bibir kusam, korang boleh nampak lebih ceria dan menarik dengan Lipmatte Imanni Skinz.
Nak tahu tak…Kenapa Lipmatte digilai ramai?
❌ Tiada plumbum
❌ Tiada silikon
❌ Tidak mengeringkan bibir
❌ Tidak menghitamkan bibir
✔️ Ramuan ditambah dengan Vitamin E, Olive Oil, & Argan Oil
✔️ Diperkaya dengan Organic Habbatus Sauda
✔️ Easy to Clean
✔️ Mencantikkan dan merawat bibir
Yang pastinya, Lipmatte Imanni Skinz setanding jenama terkenal dan mampu dimiliki oleh segenap lapisan masyarakat.

– Game -, Gua rasa gua dah kena game kat member member gua la

– Game –
Gua rasa gua dah kena game kat member member gua la.
Semalam dorang bawak gua lepak tengok bola. Tengok game argentina direct game portugal. Dua dua out.
So dorang set lagi tengok game spain malam tadi. Dorang kata tak kan kalah punya. Gua memang ambik spain.
Gua dengan confident nya dudok depan sekali pakai jersi spain.
Gua rasa member member gua ni dah tau spain kalah tapi saja set gua datang pakai jersi duduk depan sekali.??? Dorang gelak suruh bungkus jersi.
Malam tadi gua pun bijak jugak. Gua parking keta kat belakang kedai??. So bila kalah gua tak toleh belakang terus blaj. Tak sanggup hadap muka rusia local??.
Tapi yalah kheeen. Dah adat permainan. Bola tak berbucu. Terima je lah.
Sergio Ramos
Gerak dulu
kbye

Alhamdulillah dpt berita baik dari YAB DS Dr Wan Azizah Timbalan Perdana Menteri yang telah mengambil tindakan cepat ke atas permohonan saya…

Alhamdulillah dpt berita baik dari YAB DS Dr Wan Azizah Timbalan Perdana Menteri yang telah mengambil tindakan cepat ke atas permohonan saya (jazakillahukhairan!) dan jazakillahukhairan YB Nurul Izzah Ahli Parlimen Permatang Pauh yang telah berusaha jumpa KSU dan KP KETTHA dan atur jumpa SUK selepas saya bangkitkan kpd YAB Ketua Menteri pada 28 Mei 2018 supaya Rumah Pam Mak Sulong yg telah dinaiktaraf dapat segera digunakan semasa musim peralihan monsoon bulan Jun dan musim monsoon bermula September utk pam air sungai Kulim yg berlebihan untuk pencegahan dan pengurangan banjir di Kg Mengkuang Titi, Mengkuang Mak Sulong, Kuala Mengkuang, Kg Tun Sardon, Kg Terus, Kuala Kubu, Guar Perahu, Labuh Banting, Mengkuang Semarak dari berulang selepas banjir baru ni pada 28-29 Mei 2018, Jan 2018, Nov 5-12 2017, Sep 15-28 2017

Bismillah, Lepas ni akan ramai lah anak-anak perempuan kahwin pada umur 11 tahun

Bismillah
Lepas ni akan ramai lah anak-anak perempuan kahwin pada umur 11 tahun.
Ingin juga AL lihat nanti apakah anak perempuan ‘si pembela lelaki ni’ nanti akan dikahwinkan pada usia 11 tahun sebagaimana hujah yang dikeluarkan dalam FB.
Ataupun hujahnya hanya sekadar sembang je.
.
Makan nasi hukumnya halal.
Tetapi makan nasi dalam keadaan berjalan adalah perbuatan SONGSANG.
.
Abe Long.

Bismillah, #TipsSayangIsteriKetatKetat, Semalam kami jalan-jalan memenuhi jemputan rumah terbuka

Bismillah
#TipsSayangIsteriKetatKetat
Semalam kami jalan-jalan memenuhi jemputan rumah terbuka.
Ada jemputan buat isteri dan ada buat AL.
Bagaimana Tn Suami mahu tunjukkan yang kita menghargai Pn Isteri adalah dengan cara kita ke rumah jemputan buat Pn Isteri dulu.
Rumah selanjutnya adalah pilihan kita.
Perghh, tindakan begini WIN dan akan buatkan Pn Isteri rasa yang Tn Suami mengutamakan mereka dalam buat keputusan.
#CintaBerbungaBungaMemenuhiTamanHatii
.
Abe Long
#CoachCintaAnda
#SimpleNamunSentap

Bismillah, Lazimkan anak-anak masuk bertanding biarpun sekecil-kecil lari bawa kacang atas kepala

Bismillah
Lazimkan anak-anak masuk bertanding biarpun sekecil-kecil lari bawa kacang atas kepala.
Ini cara kita membudayakan daya saing.
Dunia makin mencabar, anak-anak kita perlu lebih kompetent. Melazimkan mereka untuk berada dalam mood pertandingan dan membuktikan keupayaan sangat penting.
Menang atau kalah ada maknanya tersendiri.
Anak-anak akan belajar erti kemenangan dan rasa bagus dan inginkannya lebih baik. Namun penting ditarbiyahkan agar anak tidak jatuh ujub dan bangga diri.
Anak-anak yang kalah akan belajar menerima kekalahan dan melihat lebihnya si pemenang, bina semula diri untuk lebih competent.
Siapa yang akan bantu anak-anak ini melalui proses yang sangat baik dan mencabar ni?
Kita le…PARENT mereka ?
.
Amir menang hehe suara terpanjang dalam sebutan Selamat Hari Raya di Melewar Kitchen.
.
Abe Long
Kita boleh membentuk mereka, anak-anak.

Kompang di paluuuu pengantin baru eaahhh eaahhh

Kompang di paluuuu..pengantin baru..eaahhh❗️..eaahhh❗️?
.
ehh..duduk bersanding tersipu maluuuu..eaahh❗️..eaaahh❗️, oopps boleh layan pulak..he.he??
.
ok2 nak bagi tahu mana2 bakal pengantin yang nak langsungkan hari bahagia cuti sekolah ni boleh la cuba Niqrees Hydrogel, masih sempat kerana kesannya boleh dirasai dengan ketara seawal 2 Minggu penggunaan.
.
Sesuai untuk kulit lelaki dan perempuan dimana semua masalah utama kulit boleh dirawat dengan hanya 1 botol Niqrees Hydrogel.
.
Lepas ni dah tak perlu beli banyak2 skincare untuk atasi masalah berbeza…cukup hanya dengan 1 Niqrees Hydrogel❗️
.
Untuk promosi sekarang setiap belian akan diberi percuma Coffee Mask & Scrub yang super besttt?
.
berminat boleh contact 01121247664
.
ok jom2 kita sambung nyayi balik…?? pak.pak.pak kopak2..kompang dipaluuuu…❗️

TIPS TIP TOP Tips untuk hilangkan masalah hitam bawah lengan dan leher

?TIPS TIP TOP?
▪️▪️▪️▪️▪️▪️
.
.
Tips untuk hilangkan masalah hitam bawah lengan dan leher.
.
Aaa..mesti ramai yang ada masalah ni kan?…nasib baik tak boleh nampak je..hu.hu.hu?, kalau boleh nampak agak2 ramai yang tak keluar rumah ni.
.
Ok la jom kita amalkan Tips ni..In sha Allah berkesan‼️
.
Yang penting jangan malas je..kalau malas tak ada benda pun yang kita boleh capai kan…macam tueee je lah x berubah2.?
.
Ok ada dua kaedah yang boleh guna samada buat masker atau scrub.
.
? Masker
Bahan2 : 1 sudu teh air perahan timun batang + 2 sudu teh serbuk kunyit + 1 sudu teh air perahan buah lemon
Cara2 : Campurkan kesemua bahan sehingga sebati dan kemudian sapu di bahagian bawah lengan dan biarkan selama 30minit. Kemudian bilas hingga bersih.
.
.
?Scrub
Bahan2 : 2 sudu teh Gula + 1 sudu buah lemon + 1 sudu minyak zaitun
Cara2 : Campurkan kesemua bahan sehingga sebati, kemudian sapu dan gosokkan secara lembut dan kemudian bilas dengan air.
.
Kedua2 cara diatas boleh dilakukan secara bereselang seli untuk dapatkan kesan yang maksimum.
.
Dan satu lagi tips yang terbaik dimana selepas dari melakukan tips diatas boleh sapukan Niqrees Hydrogel…memang superb hasilnya.?
.
.
.
.
01121247664

– Port Baru? -, Bila set up appointment dengan client or investors saya selalu nya akan pilih tempat yang agak senyap dan selesa

– Port Baru? –
Bila set up appointment dengan client or investors saya selalu nya akan pilih tempat yang agak senyap dan selesa.
Nak jumpa kat kedai minum rasa macam bising and macam takde privacy. Nak jumpa kat cafe hipster macam caffeine point or starbuck, tak kan setiap malam or 3@4 kali seminggu nak appointments kat situ. Kayap la.
Kalau ada tempat macam ni elok lagi rasanya.
Jom sapa nak set appointment gandakan duit kwsp korang or nak buat medical card super coverage bleh la roger roger k.
kita try tempat baru nih??
Sabri Amin
Your Consultant
http://consultantmacho.wasap.my/