and finally dah tua2 camni baru boleh rasa jejak kaki kat Paris Disneyland

and finally dah tua2 camni baru boleh rasa jejak kaki kat Paris Disneyland?
mcm mimpi pun ye.. terasa mcm masuk fantasy world bila berada kat Disneyland..
anak2 excited , mak bapak lagi bertambah2 excited sbb mengimbas kartun2 mickey mouse zaman childhood dulu2 ?
dari apartment nak ke Disneyland senang jer..
depan apartment dah mmg ada Metro Station George V, so naik train to line no 1 to La Defense heading to Charles de Gaule station, then kat Charles de Gaule station kena tukar naik train RER pulak tuk heading to Monte Marle Lavilla station (Parc Disneyland).. so no worry kalo terlajak tdo ke haper ke sbb tu mmg last station?
so kami sehari suntuk kat situ about 10pm baru keluar dari Disneyland, weather pulak arini kat Paris Cloudy ngan hujan rintik2 sepanjang hari..
sejuk sampai ke tulang dah laa x pakai baju sejuk cuma pakai light jacket jer, hehe memasing pucat kesejukan?, bercakap pun keluar asap kepol2 kot mulut?
seb baik c Raouff sorang jer yg steady pakai warm jacket , so x laa dia menggigil kesejukan..
#parisdisneyland
#ourjourney
#europetrip2018
#weexoloreparisbywalkandbytrain @ Disneyland Paris

28 Replies to “and finally dah tua2 camni baru boleh rasa jejak kaki kat Paris Disneyland”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *